Suni Kul att du hittat till min blogg! Jag heter elin, 18 år och pluggar teknikprogrammet.

Jag en väldigt intresserad av webbdesign och det handlar bloggen mest om. Förut gjorde jag gratis designer åt alla som bad om det, men det blev för jobbigt tillslut därför skaffade jag denna blogg för att kunna göra tävlingar och liknande istället! :)





Något ni kanske inte visste om mig

Jag är en hopplös glasögonorm! Vet aldrig vars jag lagt mina glasögon och behöver egentligen ha på mig dom för att hitta dom.. I vintras var dom borta i flera månader och jag trodde att jag slarvat bort dom. Sen ser jag något som blänker i det lilla facket under radion i bilen...

Kommentera ♥ [2]


Ändrat headern igen

Vet att jag nyss gjorde en ny header men jag blev så himla sugen på lite somrigare! Hade dessutom svårt att behärska mig höll på att bli hur mycket blomster som helst! ;)

Kommentera ♥ [18]


Lila gratis design V.2

Nu är version 2 även här! Precis som med v.1 lär även denna komma i fler färger om ni är riktigt gulliga :)
Klicka på bilden för att få designen, läsa om reglerna & tips.

KOMMENTERA OM NI TÄNKT TA DEN TACK

Kommentera ♥ [1]


Lila gratis design V.1

Nu är den äntligen här! En lila somrig design med två menyer & dropdownmeny!
V.2 kommer bara ha en meny.
Är ni riktigt gulliga kanske jag gör en likadan i annan färg.
Klicka på bilden för att få designen, läsa om reglerna & tips.

KOMMENTERA OM NI TÄNKT TA DEN TACK

Kommentera ♥ [7]


Påminnelse om tävlingen + avslutnings datum

Ni har väl inte missat tävlingen jag har igång? Jag lottar ut en avancerad design efter dina önsemål. Många som undrar när jag avslutar tävlingen. Jag hade tänkt mig söndag kväll :)
Gammal arkiv bild jag gjort, ser ut så nu fast med pyjamas, utploppade ögon & röd näsa.

Kommentera ♥ [1]


Dags för lite friskluft

Vad gulliga kommentarer ni skrivit!:) Till er som undrar mår jag sämre idag än igår därför har jag inte hunnit göra klart gratis designerna. Ska gå utomhus nu för första gången på 3 dagar haha! Testa om jag blir lite bättre av friskluft?

Vet inte hur många Zyx jag ätit dom är bra om man gillar att vara förlamad i halsen istället för att ha ont. Vad hade ni valt? :)

Kommentera ♥ [5]


Gulliga mamma

Mamma kom förbi med dessa saker, hon är så gullig! Hon sa dock att jag såg ut som en fisk i anstiktet, mindre gulligt.. Har inte ätit nånting sen frukost idag, har inte varit sugen på mat, men godis det går alltid ner! :)
Har inte gjort klart gratis designerna som jag lovade, har legat i sängen hela dagen och tyckt synd om mig själv i stället! :D Men har vilat i flera timmar nu så kanske orkar göra klart den sent ikväll.

Hur har eran tisdag varit?

Kommentera ♥ [14]


Idag

Är sjuk idag och hemma från skolan, kanske inte så smidigt nu sista dagarna men är man sjuk så är man. Ska göra klart skolarbete idag men lär även hinna designa en hel del! Ni kan se fram emot en gratis design som kommer upp senare idag. Har fått önskemål om att den ska vara somrig och med 2 menyer. Har ni tur gör jag två versioner, en med två menyer och en vanlig!

Alsan var inte alls sugen på att synas i bloggen..

Kommentera ♥ [6]


Gratis design, kom med förslag!

Tänkte börja pyssla på med en gratis design som alla kan använda. Ta chansen kom med önskemål hur ni vill att den ska se ut!

Kommentera ♥ [20]


Om mitt hår fick bestämma

Jag har alltid velat ha rakt fint & tunnt hår. Även om jag plattar håret är det inte i närheten av fint. Det nöter extremt mycket på håret och det håller sig bara spikrakt i några minuter sen börjar topparna skruva sig. Jag har dessutom jätte tjock hår, det tar en halvtimme att platta det.

Bilden på mitt hår är en väligt snäll bild, eftersom jag lät det självtorka men när har man tid med det på morgonen? På bilden är väl en femtedel av håret med, ni har ingenaning om hur det ser ut i helbild *POFF* ;)

Synd att min tid är nu och inte på 80-talet, där hade jag passat in!

Kommentera ♥ [18]


Nytt utseende på kommentarerna

Har ändrat utseentet på kommentarerna :) vad tycker ni?
Skulle ni också vilja att era kommentarer ser ut så här? Det ingår i mina designer, beställ en design billigt här.

Kommentera ♥ [6]


Svar på kommentar

Hanna om Godnatt!:
Skulle du kunna göra ett inlägg om hur man får två menyer? :) jätte snyggt


MITT SVAR:
Alltid lika svårt att svara på sånna här frågor eftersom jag inte vet på vilken nivå ni är på. Kortfattat så kan jag säga att jag gjort en ny #side som jag kallar #side2 i stilmallen och även en ny <div id=side2">det du vill ha i menyn</div> i kodmallarna.

i stilmallen kopierar jag hela #side och klistrar in det i #side2 och placerar den på rätt ställe med hjälp av float & margin. även <div id=side2"> måste plaseras på rätt ställe, vill man ha den nya menyn på vänster sida sätter man in <div id=side2">det du vill ha i menyn</div> ovanför <div id=content">

Ni måste dessutom ändra bredden på #wrapper {, min är 1090px. Hur bred wrappern är lika med hur bred hela designen får vara, är wrappern för smal kommer den nya menyn alltså hamna under istället för bredvid inläggen eftersom det är för smalt

Ska jag förklara exakt i detalj blir inlägget hur långt som helst & då orkar nog ingen ens försöka! Men nu har ni iallafall lite hjälp. Tipsar er annars om att köpa en design av mig, då kan man be om att få två menyer, läs mer här.

Kommentera ♥ [5]


Fannys nya design

Här har ni Fannys nya design! Hon vann min senaste "vinn en design" tävling. Den räknas som en "avancerad" design och skulle därför egentligen kostat 100kr. Läs mer om mina priser här.
Blir riktigt glad då jag läste vad Fanny skrivit om den nya designen!

" Kunde inte blivit bättre!!!

Fick nyss upp designen av Elin/Kimidori som jag vann och jag kunde inte blivit nöjdare!!
Super duktig tjej!

Är ni avundsjuka nu? ni kan ju vara med och tävla i hennes framtida tävlingar eller köpa en design för 100kr.
HELT KLART VÄRT DET! :D 

Plus att hon satt in designen åt mig, jag gav henne lösenord och allting och har fortfarande kvar bloggen.
Hon lurar inte och tar bloggarna som vissa gör.

Väldigt seriös tjej och duktig! Jag visste inte vem hon var innan så vi känner inte varandra så att ni inte tror att jag bara säger så. 

TACK SÅ HEMSKT MYCKET ELIN! :D"

Kommentera ♥ [4]


Tävling, vinn en design! POÄNG


Bilder du får använda om du vill blogga om tävlingen:

Kommentera ♥ [31]


Dags för nya jeans

Vet att det är dags att börja köpa sommarkläder nu, men jag behöver verkligen nya jeans! Har bara svarta och vanliga jeansfärgade tråkiga. Här är några roligare modeller, alla från gina. Vilka hade du köpt?

Kommentera ♥ [8]


Veckans blogg!

Jag är verkligen jätte dålig på att komma ihåg att jag själv har igång veckans blogg, men ska försöka skärpa mig nu! Avslöjar vinnaren på söndag. Vinnaren slumpas.


SENASTE VINNAREN, SLUMPEN


Kommentera ♥ [17]


Vinnaren av designen!

Kolla på bilden och se vem som vann! Du kan maila mig direkt till [email protected] med bilder, beskrivning & gärna bloggar du tycker har snygg design så jag förstår din stil & vad du är ute efter.

Till er som inte vann: Ni får en ny chans i veckan! Hur vill ni att tävlingen ska gå till då? kom gärna med förslag. Varför jag gillar röstning är för att det hänt att vinnaren vid utlottning tackat nej i sista sekund, mycket irriterande. Därför är röstning bra får då vinner den som verkligen vill ha en design!

Kommentera ♥ [6]


Godnatt!

Varit på morfars 60års kalas idag. Kvällen fylldes av en hel del skratt och glädjetårar. Han blev så shockad och rörd då han kom dit, han hade ingenaning att han skulle ha kalas! :D Frös hela kvällen så då jag kom hem drog jag på mig emils tröja ♥
Gissa vem som hade saknat mig? :D

Kommentera ♥ [5]


Svar på kommentar

Hanna om Lite nytt:
Varför heter din blogg kimidori ?:)

MITT SVAR:
Under tiden på högstadiet var mitt störtsta intresse manga, anime, japaskt mode, japansk musik osv. Då jag gick 7an gick jag till och med en kurs för att lära mig japanska. Mitt rum kryllade av japanska grejer som totoro gossedjur & sakurablommor.

Tillbaka till frågan, jag skapade bloggen för ungefär 3 år sen, men då använde jag den inte som blogg utan bara så att folk skulle kunna nå mig under tiden jag gjorde gratis designer.
KIMIDORI är en äppelgrön färg på japanska som jag tycker är fin :) Då jag ville börja blogg i april i år bestämde jag mig för att piffa upp kimidori istället för att göra en ny

Kommentera ♥ [6]


Lite nytt

Vad tycker ni? :)
FÖRE:
EFTER:

Kommentera ♥ [4]


Idas nya blogg + design!

Här har ni min lillasysters nya blogg och även design. Kika gärna in!

Kommentera ♥ [2]


Spännande nu!

Tävlingen avslutas imorgon kl 18:00. Bloggarna med flest röster är riktigt nära varandra! Kom ihåg att det går att rösta en gång per dag, ni kan alltså rösta igen om ni vill!

Vem tror du kommer vinna?
Vem hejar du på?

 

Kommentera ♥ [1]


Två av bilderna vi tog idag

Klicka på bilden för att komma till hennes blogg!

Vi testade fota varandra med idas kamera. Vi är alltså nybörjade framför & bakom kameran. Kommer andvända någon av bilderna till min nya header som kankse kommer upp ikväll. Se förresten så vacker ida är!! :D
Inte allt för elaka kommentarer tack! ♥

Kommentera ♥ [5]


Ut och leka med Idas kamera nu!

Ska ut och ta kort på varandra nu! Har ju bara en kass iPhone bild på min header som dessutom är ett år gammal. Önska mig lycka till, jag är allt ifrån fotogenisk..

Sjukt ljust ute förresten orkar knappt hålla ögonen öppna.

 

Kommentera ♥ [5]


Tyvärr Infinity

Min favorit glass sommaren 2012 är fortfarande Magmun strawberry white! Smakat Magnum infinity men den var inge speciell alls!

Vilken blir eran favorit i sommar?

 

Kommentera ♥ [9]


Nytt besöks rekord igen!

Tack ni underbara! :D

Kommentera ♥ [10]


Svar på kommentar, angående stölden av min design

Anonym om Sol:
Men är du efterbliven elr? Du ser ju att den är borta

MITT SVAR:
Hur kan du kalla mig efterbliven då det var du som stal min design? Tacka istället för att du slapp en anmälan. Blogg.se's sidor är sega på uppdatera, därför kunde jag inte se att du tagit bort.


Kommentera ♥ [1]


Twitter

Uppdaterat mig genom att skaffa Twitter följ mig gärna! :)
Klicka på bilden för att komma till min twitter.

Kommentera ♥ [0]


Sol

Har varit strålande sol hela dagen i lilla piteå! Firar det med årets första isglass :D har cyklat sammanlagt 2 timmar idag så den var förtjänad, eller hur? ;)

Kommentera ♥ [10]


Skönheten och odjuret?

Tänkte presentera er för mina (mammas) hundar! Dom är samma ras men så olika varandra det bara går.
Rotax är jätte liten, söt & odräglig. Kubik är grov (väger dubbelt så mycket!!), fulsöt & har ett ♥ av guld.
Kan ni gissa vem som är vem? ;)
Bilderna är tagna av lillasyster ♥

Kommentera ♥ [5]


Tappat din vita genomskinliga wrapper?

Var tvungen radera bilden jag använde till den vita wrappern som fanns runt designen på många designer jag gjort. Någon stal den och därför var jag tvungen radera den och göra en ny. Tråkigt då en person ska förstöra för alla. Kontakta mig på [email protected] så fixar jag det åt er!

Wrappern är det vita genomskinliga bakom headern och menyerna & allt.

Kommentera ♥ [9]


Att man inte kan lita på folk

Har haft bloggen i 3 månader nu och har redan varit med om att mina designer har blivit kopierade & att någon som fått design brutit mot mina regler.

Därför kommer jag bli mycket strängare nu men att inte göra något gratis förutom tävlingar. Jag gjorde en design åt en tjej gratis i uitbyte mot att hon skulle göra inlägg om mig, hon tog bort min länk och bytte ut headern & jag fick inte något inlägg om mig. Man får ändra hur mycket man vill på mina designer så länge min länk är kvar. Enda gången du får ta bort min länk är om designen gör som helt. Du får inte heller sälja vidare en design gjord av mig eller ge bort den till någon annan, byter DU blogg får du givetvis ta med dig min design till din nya blogg med länkarna kvar!

En design som jag sålde för 50kr åt http://elincolsson.blogg.se/ som någon gått in i hennes källkod & kopierat stilmallen.
Du vet vem du är ta bort min stilmall nu så tar jag bort den här bilden! :)

Kommentera ♥ [7]


Nu kan ni börja rösta!

BRA ATT VETA:
♥ Röstningen sker i den högra menyn i rutan under "Aktuellt" det är ENDAST dom rösterna som räknas.
♥ Det går att rösta en gång om dagen per nätverk men på flera bloggar samtidigt.
♥ Det är fritt att rösta på vem du vill även om du inte blivit frågad att rösta.
♥ Röstning stängs 27/5 kl 18:00.
♥ Vinnaren belönas med en valfri avancerad design gjord av mig värde 100-150kr
♥ Hann du inte anmäla dig? Lugn, det kommer en ny tävling efter denna. Orkar du inte vänta eller kanske har du otur i tävlingar så säljer jag även, läs mer här.

TILL ER SOM TÄVLAR:
♥ Se till att få röster genom att tex blogga eller skriva på facebook.
♥ Det finns inga regler på hur du får tag i rösterna muta gärna dina läsare! ;)

Lycka till nu!

Kommentera ♥ [1]


Tipsar om jackor!

Kommentera ♥ [1]


Så sant!

Haha humör för alla som håller på med webbdesign! ;-)

Det här är varför jag hatar Explorer! Gör man en design i Chrome ser den även perfekt ut i alla andra läsare utom Explorer..

Kommentera ♥ [4]


dagens gif

aslan
Jätte enkelt att göra gifs direkt i mobilen med appen "gifrus"!

Kommentera ♥ [0]


Väntan är över!

Hade för första gången på mig min nya jacka som jag köpte i höstas, äntligen! Nu väntar jag bara på att min skinnjacka som jag köpt ska komma (läs inte det här mamma ;))
Ut och springa imorn igen, hoppas det går bättre än i måndags!

Kommentera ♥ [1]


Dagens antingen eller

Åt pizza idag hehe! Emil ville inte va med på bilden, smart lösning va?;-)

Frågan: FANTA eller COLA?

Kommentera ♥ [5]


Linneas nya design

Har gjort en ny design åt min KUSIN linnea. Eftersom vi är lika snåla båda två tog vi halva vägen var och kom fram till 50kr istället för 100 som jag tyckte & gratis som hon tyckte ;)
Vad tycker ni? :) Efter som det är bilder i menyn (menyrubrikerna är gjorda i PS) & ikoner med mouseover effekt räknas den som en "avancerad" design och kostar 100kr av mig, läs mer här.

Kommentera ♥ [6]


Favorit katt & favorit mat

Sitter i soffan och slurpar i mig mammas lax soppa och tvingar Aslan mysa med mig:-) Kollar på gamla avsnitt av desperate housewives säsong 6, snart är jag ikapp!

Ska snart upp ur soffan för att fara ut och springa frivilligt för första gången nånsin... Önska mig lycka till!

Kommentera ♥ [13]


Fick besöks rekordet!

Lyckades och med 76 besökare mer än vad jag hoppades på! Tack alla som besökte igår :) Ser ut som att det gick ner igen men dagen är ju inte över än! ;)
Här är länkarna jag lovade:
http://mayawahlberg.blogg.se/
http://lifeofjohanna.bloggplatsen.se
http://angelica.blogg.se/
http://matita.blogg.se/
http://sofiemagitos.blogg.se/
http://inspodaily.blogg.se/
http://emiliasmor.blogg.se/
http://angelica.blogg.se/
http://horseluuv.blogg.se/
http://fridasplaacee.blogg.se/
http://matildahoolmlund.blogg.se/
http://sarahcarlstens.blogg.se/
http://snyggafilippa.blogg.se/
http://evoli.blogg.se/
http://linnahlborg.blogg.se/
http://idahtt.blogg.se/
http://brunettamelia.blogg.se/
http://mammatrollboll.blogg.se/
http://nattstad.se/milsa
http://anaiiswilson.blogg.se/
http://meeriksson.bloggplatsen.se
http://hannajohanzzon.blogg.se/
http://fbs.blogg.se/
http://adhdochfoto.blogg.se/
http://miriamochlauras.blogg.se/
http://melovewater.blogg.se/
http://kajsaochtuva.blogg.se/
http://hillebloggen.bloggplatsen.se
http://ibeliveinyou.spotlife.se
http://elincolsson.blogg.se/
http://moasplace.blogg.se/
http://hallstavikryttarna.blogg.se/
http://barfotaflickan.blogg.se/
http://swaxu.bloggplatsen.se
http://moufieeh.blogg.se/
http://atilio.blogg.se/
http://wdl.blogg.se/
http://iggeth.blogg.se/
http://oliviakristinajohansson.blogg.se/
Extra stort tack till er länkade som höll tummarna för mig! :)
Nu hoppas jag på att det bara ska gå uppåt!

Kommentera ♥ [1]


Känslan

Då en kille i klassen frågar om man är sjuk, och så är man bara osminkad..

H - OJ! Är du förkyld eller?
JAG - nej, osminkad
H - nä men är du säker på att du inte är sjuk??

Kommentera ♥ [1]


Kan jag få besöks rekord?

Idag har jag hittills 150 unika läsare, om jag kommer upp i 200 läsare vilket blir mitt rekord får alla som kommenterar det här inlägget varsin länk! sprid vidare!

Kommentera ♥ [40]


Behöver du ny design och har över 1000läsare/dag?

Söker nytt samarbete! I inlägget nedanför kommer någon vinna en gratis avancerad design. Letar efter någon som kan tipsa om min tävling genom tex blogg inlägg, och har över 1000 unika läsare per dag, i utbyte får du en gratis avancerad design värde 100-150kr, helt efter dina önskemål!

Kommentera ♥ [14]


Tävling vinn en VALFRI AVANCERAD design! röstning!

Om ni vill får ni använda dessa bilder i inlägget:

Kommentera ♥ [47]


Dagens antingen eller

Vilken katt tycker du är charmigast? jag hade lätt valt den fluffiga ;-)

Kommentera ♥ [14]


Glöm inte veckans blogg

Klicka på bilden för att komma dit!

Kommentera ♥ [11]


Tips till er som vill gratta någon på tex facebook!

Skicka det här klippet till någon som fyller år så kommer dom GARANTERAT bli glada! ;)

Kommentera ♥ [1]


Nya paket i design försäljningen, bara header & fanblogg designer!


Kommentera ♥ [0]


Två nya skapelser

Min första fanblogg design alltså! Kommer ta 150kr för dom i fortsättningen. Vad tycker ni?


Har även gjort en header åt en tjej som heter emelie! headers kostar 30kr av mig, läs mer här

Kommentera ♥ [1]


Nya (och första) trängskläder!

Har köpt tränings kläder så nu är det bara att börja röra på sig. Har blivit mycket dator på sistone då jag börjat sälja designer! Släng gärna in en taggande kommentar så jag orkar ut! :-D

 

Kommentera ♥ [1]


Melon + ananas

Gottar oss med melon & ananas! (och godis!;-)) Vad tycker ni är godast? Lägger upp bilderna på dagens shopping snart också.

 

Kommentera ♥ [1]


Fläta & shopping

Ida har gjort en enda stor fläta i mitt hår! :D jag kan inte ens göra vanliga flätor på mig själv..
Nu ska vi fara iväg och shoppa! ;) Känns förresten som att det är söndag idag, skola imorn!

Kommentera ♥ [7]


Min första fanblogg design

Ni får se hur den ser ut då den blir klar!

Måste säga att det är den roligaste och jobbigaste design jag gjort hittills, därför har jag bestämt mig för att ta 150kr för fanbloggs.

Kommentera ♥ [0]


Lika sorglig varje gång

Jag hade tagit oliver! :(

Kommentera ♥ [1]


Veckans blogg!

Glömde helt blort att jag hade veckans blogg igång igen sorry!
Som förlåt blir det TVÅ vinnare på söndag!
Veckans vinnare blev (slumpen):
STORT grattis!
Vinnarna länkas på söndag!

Kommentera ♥ [7]


Bra torsdag

Lilla syster ska sova över inatt!
Hon jag & Emil har nyss tryckt i oss GB glass och ska nu slå på en film, har lust att se första Narnia filmen ;)
Bilden är tagen & redigerad av mig som alla andra bilder, fråga om lov om ni vill låna! ♥

Kommentera ♥ [0]


Elins nya design

Så här ser hennes nya design ut! Vad tycker ni?
Hon köpte den för endast 50kr! Vill du beställa? Läs mer här.

Kommentera ♥ [8]


Många designer på gång

Har många designer på gång jus nu, tur för er som väntar regnar det ute idag! ;)
Som vanligt får ni inte se resultater förrän jag är klar! ;)

Kommentera ♥ [3]


Förändrat designen lite

FÖRE:
EFTER:

Ville ha den somrigare! Vad tycker ni? :)

Kommentera ♥ [3]


sommaren

Kommentera ♥ [6]


Jag är så less skolan!!...

Att jag sakta faller i bitar!
Men ändå ett leende för det är snart sommarlov ♥

Kommentera ♥ [2]


Sarahs design!

Vad tycker ni? :) Var riktigt kul att göra hennes design! kolla den grymma bloggen här!

Kommentera ♥ [1]


Håller på med en design

Men ni får inte se förrän jag är klar! ;)

Kommentera ♥ [6]


Jag visar hur man gör glittrig text! 5 enkla steg!

(fortfarnade på blending options)
(fortfarnade på blending options)

Kommentera ♥ [9]


Vinnaren av designen!

Grattis till dig! Maila mig så pratar vi mer om designen, [email protected].

Till er som inte vann: Som vanligt kommer det en ny tävling snart, hur vill ni att den ska ske då? Utlottning, röstning auktion? Kom med förslag!

Kommentera ♥ [5]


Jahapp..

Emil kom hem med diablo 3, får se om jag blir bortglömd då ;-) vi ska gå ut och gå nu medan spelet installeras (bäst att passa på, vet inte när nästa gång blir!)

då jag kommer hem avslöjar jag vem som vann vinn en design tävlingen!!

Kommentera ♥ [0]


Sista anmänlingsdagen!

Avslutar Vinn en design tävlingen ikväll kring 21, så passa på att anmäl er nu!


Klicka på bilden för att komma till tävlingen!

Kommentera ♥ [3]


You dont say?..

Aftonbladet "avslöjar" varför du spiller kaffe, i brist på annat att skriva?

"Fysiker: Därför spiller du ut kaffe så lätt

Tester visade att om du går med en kopp som är 10 centimeter hög och 7 centimeter bred så bildas vågor i kaffet. Till slut spiller du.


Finns det någon lösning? Jo, enligt forskaren ska du gå långsamt, titta på koppen inte på golvet och inte fylla kaffet hela vägen upp till kanten.

 

Forskarna hoppas nu kunna utforma den ultimata spillfria muggen."

Länk till källa

 

Kommentera ♥ [2]


Call me a nerd..

Lägg märke till att det är på en htc och inte gameboy!;)

Kommentera ♥ [1]


Pizza

Gjorde pizza helt själv till middag! *stolt*
Var dock en Sara lee pizza så degen & tomatsåsen var ju klar med ändå!;-)

Kommentera ♥ [0]


Svar på en kommentar

anna om New shoes:
Vart har du köpt skorna i för sko affär ?

MITT SVAR:

Skorna finns på skopunkten! Dom kostar 400kr, och där får man ju dessutom 3par betala för 2! ;)

Kommentera ♥ [1]


Solnedgång

Jag & Emil gick en kvälls promenad i solnedgången, riktigt mysigt! ♥

Kommentera ♥ [2]


Smaskig söndag!

Känns som att jag inte gjort annat än ätit idag haha! Åt hos Emils föräldrar som bjöd på grillat kött & potatisgratäng, MUMS! Sen åt vi kakor & glass till efterrätt ;-)

Kommentera ♥ [3]


Senaste designen

Så här ser Carins nya design ut, gjord av mig. Hon köpte den för 100kr vill ni beställa? läs mer här.
Vad tycker ni? :)

Kommentera ♥ [1]


Why??

Varför är gårdagens filmgodis alltid godare på morgonen efter??

Kommentera ♥ [11]


Godnatt

Kommentera ♥ [4]


Sörjer säsongs avslutningen!

Sista avsnittet av TVD var jätte spännande och så bra! Nu måste mest troligt vänta till SEPTEMBER för att få se nästa avsnitt. Ni som fortfarande inte börjat se serien gör det nu! ;) (ni har ju hela sommaren på er att komma ikapp!) 

Och ett extra ♥ åt min ian somerhalder (damon)

Kommentera ♥ [1]


Tips, lägg in bilder i er meny!

För att sätta in bilder i menyn behövs endast kodning i kodmallarna!



1. Byt ut http://exempel.png till den bild du vill använda
______________________________________________________________________________________
2. För att bilden ska hamna under högst upp på menyn:
Sätt koden direkt UNDER <div id ="side">

För att bilden ska hamna ungefär i mitten:
sätt koden direkt OVANFÖR <div class="nav"><div class="navheader">Arkiv</div>

För att bilden ska hamna längst ner:
sätt koden ditekt UNDER  <a href="index.rss" title="RSS"><img src="http://static.blogg.se/img/rss.gif" border="0" alt="RSS 2.0" /></a>
______________________________________________________________________________________
3. För att navigera bilden ändrar du margin-left & margin-top.

margin-left:0px; = Vid 0px är bilden 0 "steg" åt vänster, ändrar du till 20px flyttar sig bilden så mycket åt vänster, väljer du -20px flyttar den sig minus 20"steg" ALLSTÅ ÅT HÖGER ISTÄLLET.

margin-top:0px; = Vid 0px är bilden 0 "steg" neråt, ändrar du till 20px flyttar sig bilden så mycket ner, väljer du -20px flyttar den sig minus 20"steg" ALLSTÅ UPP ISTÄLLET.

Kommentera ♥ [0]


Svar på kommentar

Wilma om Smile:
Hejsan! Tack så sjukt mycket, jätte stolt att jag klarade att sätta in den själv... ;$ Nej, men de var väl bara för du förklarade så bra! Men kan du inte lägga ut flera tipps med kommentar-rutan eller nåt? 

kram !

MITT SVAR:
Självklart kan jag skriva mer tips om det är det ni vill läsa om på min blogg! :D Lägger upp ett tips senare idag.  kram!

Kommentera ♥ [9]


Tävling, vinn en design!

DROPDOWN MENY & BILDSPELS HEADER!
FOTOGRAFIER AV: http://johannaeden.blogg.se/!
DESIGN & KODNING AV MIG!

Bilder, färg textsnitt osv byts ut till det du vill ha. Vill du ha kvar bilderna som är där nu får du fråga http://johannaeden.blogg.se/
Klicka för att se den "live".



Om ni vill får ni gärna använda någon av dom här bilderna i inlägget,

Kommentera ♥ [33]


Gissa kändisen, få länkning!

Kom ihåg att det bara är dom två första som blir länkade så var snabb!

Man får bara gissa en gång, lycka till!

 

Kommentera ♥ [9]


Runda hörn

Runda hörn till designen verkar kanske svårt att skaffa, förut använde jag mig av bilder för att lägga dit hörnen. Men nu har jag hittat/ändrat och fixat ihop den perfekta koden som gör runda hörn väldigt enkelt!

För att välja hur runda hörnen ska vara ändrar du alla "10px" till den storlek du vill ha.
varför det är fyra koder är för att den ska passa alla olika webbläsare.

Gå in på > design > stilmall

För att få runda hörn på menyn:
Sätt koden direkt under "#side {"

För att få runda hörn där inläggen är:
sätt koden direkt under "#content {"

För att få runda hörn runt hela designen:
sätt koden direkt under "#wrapper {"

Hoppas det här hjälpte, lycka till!

Kommentera ♥ [0]


En design

Håller på med en design just nu och måste säga att jag är riktigt nöjd! Avslöjar hur den ser ut då den blir klar, och vem den är till.

Kommentera ♥ [0]


Erkänner bluffen! ;)


Svaret är att det inte alls är en kändis! Det är min vän Theodor. Bara för att jag var så elak får alla som faktiskt vågade gissa bli länkade.



Cody sipmpson? :)

Annika om Gissa kändisen, få LÄNKNING!:
Öhh. Robert Pattinson? HAHA nej, jag vet inte :(

Rickard om Gissa kändisen, få LÄNKNING!:
Den va grymt svår :O


Kommentera ♥ [5]


Tipsa mig om era Spotify spellistor!

Sugen på ny musik, alla som är snälla nog att länka en bra spellista får var sin länkning senare ikväll!

Kommentera ♥ [2]


Veckans blogg!

Kör igång med veckans blogg igen. Den här gången slumpar jag vinnaren.
Om du vill blogga om tävlingen:
Vinnaren dras söndag, 13/5!
Du kommer hamna på min meny och stanna där i en vecka!

Kommentera ♥ [25]


Söker samarbete!! läs!!

Söker någon som vill ha en tävling med mina designer som vinst. Du håller i tävlingen och får därför alla besökare! Du lottar ut presentkort från mig.

Du måste ha minst 500 unika läsare per dag för att få hålla i min tävling för att jag också ska få tjäna någonting på det! :)

Kommentera ♥ [15]


Gissa kändisen, få LÄNKNING!

Kom ihåg att det bara är dom två första som blir länkade så var snabb!

Man får bara gissa en gång, lycka till!

Vinnarna av den senaste "gissa kändisen"  blev, http://disaberrta.devote.se/ & http://idahtt.blogg.se/ och svaret var Miley Cyrus.

Kommentera ♥ [4]


Smile

Lagt till smileys i kommentarerna och inläggen! Vill ni också ha? ;)

För att ha i inlägg:


Kopiera koden och sätt den direkt under "<head>" i ALLA kodmallarna.


_____________________________________________________________________________________

För att ha i kommentarerna:

Kopiera hela koden och sätt den direkt under "<head>" i inläggssida kodmallen.

Kommentera ♥ [4]


Idas nya design

Gjorde just denna klar till mina syster Ida, kolla in hennes blogg!

Kommentera ♥ [0]


Vinnaren av designen

Grattis idahtt.blogg.se!
Du kan skicka bilder till mig direkt till [email protected].

Till er som inte vann: Oroa er inte! ;) en ny tävling kommer upp snart, hur vill ni att den ska gå till? Utlottning? Röstning? Auktion?

Kommentera ♥ [2]


Ny design!

Tror faktiskt jag är nöjd den här gången, var tvungen göra två menyer min börjarde bli så lång!
Vad tycker ni?

FÖRE:


EFTER:

Kommentera ♥ [1]


Design portfolio

Nyast först och äldst sist

Kommentera ♥ [0]


Glöm inte tävlingen!

Den avslutas ikväll kl 18:00!
Vem tror ni kommer vinna?

Kommentera ♥ [0]


Vad tycker du?

Kan Inte säga om jag tycker bilden är söt eller sorglig:-(

Kommentera ♥ [0]


Bara datordesign nördar kan förstå!

Kommentera om du fattar!;-)

Kommentera ♥ [3]


Farligt goda kakor!

Emils mamma kom förbi med bland annat hennes super goda små syltkakor. Små som en femkrona alltså äter man hur många som helst.. Tyvärr omöjligt att bara äta en!

Kommentera ♥ [3]


Pennor

Letat fram mina pennor och se om jag kan lyckas med något! Var längesen sist.

Kommentera ♥ [0]


Alvas design

Gjorde en ny design åt min söta kusse alva igår kväll!
Designen räknas i paketet "avancerad" eftersom den har dropdownmeny och en bloglovin' ikon med mouseover effekt.
Vill du beställa design? klicka här

Kommentera ♥ [2]


Vad gör man?


Då man är jätte trött men inte har nån lust att sova? hjälp!

Kommentera ♥ [0]


En design

Till vem och hur ser den ut? Det får ni veta imorgon!

Godnatt

Kommentera ♥ [1]


Min lilla systers blogg

Hon tjorvar fram och tillbaka om allting! Hon köpte en kamera och ångrade sig bara någon vecka efteråt, testat på hur många sporter som helst & kan aldrig bestämma sig för nånting!

Hon startade en blogg som handlar mest om hund & hästliv, som hon la ner och nu kanske är tillbaka! Gå in på hennes blogg och lämna en snäll kommentar så hon får motivationen att fortsätta! Tack!


Klicka på bilden för att komma till bloggen!

Kommentera ♥ [6]


Nytt samarbete!

Har börjat samarbeta med Johanna på http://johannaeden.blogg.se/! Hon tar super fina bilder som jag kommer få använda till mina designer (avis? ;))! Hon kommer få feta länkningar! Kika in på hennes blogg nu och inspireras!

Smakprov på hennes bilder!

Kommentera ♥ [6]


Film tips?

Någon som vet en bra film snälla? Typ snöstorm ute..
Önskar att jag inte redan sett den här filmen 2 gånger, senast en månad sen!
Den är så grymt bra!

Kommentera ♥ [4]


NU ÄR RÖSTNINGEN IGÅNG

Nu är röstningen äntligen igång! Det går att rösta en gång per dag per nätverk/internet/ja ni fattar ;)! Rösta gärna på bloggen ni tycker förtjänar en ny design även om ni inte har blivit mutade till röstningen;D Röstningen sker på menyn till vänster. Det är ENDAST dom rösterna som räknas kommentarer i det här inlägget räknas inte. Ni kan även se vem som leder och kommentera om ni klickar "view".

Till deltagarna:
Se till att era vänner & läsare röstar på er, finns inga egentligen regler på hur det går till!

Bilder ni kan använda för att locka:

Kommentera ♥ [2]


Bara så ni vet

Kommentera ♥ [7]


Så blev designen!

Och såhär blev hennes design! Ni hittar bloggen HÄR.
Vad tycker ni?

Kommentera ♥ [0]


Senaste designen!

Håller på med en design åt en tjej, avslöjar vem och hur den ser ut då den blir klar!

Kommentera ♥ [1]


Svar på kommentar

antar att du hittade nå kul på ikea? :D

Jo shoppade för sammanlagt 2000kr och är riktigt nöjd! :D
FULLEN Tvättställsunderskåp med 2 dörrar IKEA
Köpte bla den här för endast 195kr, man ställer den under handfatet i badrummet. Man döljer dom fula rören och får dessutom mer förvaring. smart!

Kommentera ♥ [2]


New shoes

Mormor köpte dom här snyggingarna till mig då vi var i Haparanda igår. Tack igen!

Kommentera ♥ [5]


Förlänger tävlingen, VINN EN DESIGN!

Eftersom jag inte varit så aktiv på bloggen förlänger jag tävlings datumet!

Klicka på bilden för att komma till tävlingen!


Kommentera ♥ [1]


Första varvet!

Nu ska vi gå andra!

 

Kommentera ♥ [1]


Godnatt

Vad gör man då man måste sova själv för första gången på jätte länge? Sover i pojkvännens tröja!:-D Godnatt!

Kommentera ♥ [1]


Hejdå gråa Piteå, hej gråare arvidsjaur!

Påväg med buss till Arvidsjaur, ska därifrån till Ikea i Haparanda imorgon! Hoppas jag inte spenderar allt för mycket;-)..

Imorgon är sista dagen att anmäla sig till tävlingen om designen! Glöm inte!:)

Kommentera ♥ [1]