Suni Kul att du hittat till min blogg! Jag heter elin, 18 år och pluggar teknikprogrammet.

Jag en väldigt intresserad av webbdesign och det handlar bloggen mest om. Förut gjorde jag gratis designer åt alla som bad om det, men det blev för jobbigt tillslut därför skaffade jag denna blogg för att kunna göra tävlingar och liknande istället! :)

NY BLOGG NY BLOGG NY BLOGG

Det är alltså den här bloggen ni ska börja följa istället! Hoppas ni kommer gilla den :D
Följ nya bloggen på bloglovin så lovar jag en tävling på måndag!

Kommentera ♥ [7]


Ny blogg?!

Håll utkikt efter en stor nyhet! Berättar mer snart....! ;) 

Kommentera ♥ [0]


Designstuga

Håller på med en design. Riktigt kul att göra annat än rosa!

Kommentera ♥ [5]


Äntligen!

Äntligen funkar blogg.seappen igen! Nu kommer jag kunna uppdatera oftare. Första arbetsdagen är avklarad nu! Bara 82 timmar kvar nu ;-) Köpte varsin glass på en rast. Min var med krossad polka, fanns även färska bär, geisha och mycket mer! Helt klart godaste glassen jag nånsin ätit!

Kommentera ♥ [7]


Gårdagens shopping!

Förvånade mig själv då jag köpte en kjol från Gina, tror inte jag haft någon sen jag var liten. Får se om jag kommer använda denna :D Hittade även platå ballerina skor från vagabond på 30%, dom kommer jag garanterat använda mycket i alla fall :)

Kommentera ♥ [9]


Svar på läsarfråga

Mitt svar till dig: Ja, varför inte? Säkert många som har frågor angående webbdesign :D Hade även varit kul att svara på personliga frågor så klart. Någon som är intresserad av en frågestund?

Kommentera ♥ [2]


Kom med förslag!

Tänkte göra en ny gratis design som alla kan ta del av. Men då måste jag ju veta hur ni vill att den ska se ut! :) Kommentera ideer!
Alla dessa designer är gjorda av mig

Kommentera ♥ [9]


Jag bloggar bäst på natten

Två bilder från igår! Upptäckt att jag har mest inlägg som är skrivna efter kl 12, måste bättra mig.. 
 
Ska gå och lägga mig nu så jag orkar upp till Luleå! Eftersom den senaste gången blev misslyckad och andra planerade gången blev inte ens av.. tredje gången gilt!
 

Kommentera ♥ [3]


Tävla om en design av mig hos Linn Hahne!

Just nu lottar http://linnhahne.blogg.se/ ut en design gjord av mig! Detta är ett samarbete jag och Linn har, tror det kommer bli super! Har du också en blogg med rätt så många läsare? Då kan även du få chansen att hålla i en presentkorts tävling!
 
För att slippa krongel ber jag er som ställt upp i min pågående "vinn en design tävling", att vara med i Linns isället. Blir för mycket med två samtidigt! :)
 
Var med & läs mer om tävlings regler osv i detta inlägg: http://linnhahne.blogg.se/2012/may/tavling-vinn-bloggdesign.html

Kommentera ♥ [0]


Glad nyhet till myshowroom bloggare!

Jag har nu gjort min första myshowroom design! Blev bättre än vad jag trodde den skulle bli :D Jag kommer ta 100kr för myshowroom designer. http://melliie.myshowroom.se/
Vad tycker ni? :)

Kommentera ♥ [4]


Smaskigt tips + länkningar!

Hade tidigare en tävling där ni skulle gissa vad bilderna högst upp föreställde, här har ni vinnarna och rätt svar!
 
1:  
Lovisa - Ris à la Malta kanske? =)
 
Delad 2a plats:
Lajkamaa - en gigantisk hemmagjord risifrutti! 
L I N N - Hemmagjord risifrutti? 
Gott och enkelt! Fuskade och köpte färdig risgrynsgröt ist för att koka egen, hoppas ingen hatar mig för det ;) Men den blev suuuper god! Den var ännu godare dagen efter dessutom. 
 
Så här gjorde jag: 
500g köpes risgrynsgröt
2dl vispgrädde
1tsk ÄKTA vanligsocker
0,5dl florsocker
1kg jordgubbar 
 
1: Vispade grädden med en shaker ist för elvisp, funkar nästan lika bra! 
2: Blanda den vispade grädden med kall gröt, florsocker & vanligsocker.
3: "Skalade" jordgubbarna sen mixade jag dom förstigt så det var lite små bitar kvar.
4: Sätt in i kylen och låt stå ett tag! 
 

Kommentera ♥ [1]


Designat

Vad tycker ni? :) Har ett samarbete pågång med hon, därför fick hon en design. http://linnhahne.blogg.se/

Kommentera ♥ [19]


Älgstek

Åt väääääääääärldens godaste älgstek till middag! Hade planerat att ta en bild på maten, men den försvann för fort ner i magen... Men det kanske är lika bra annars hade nog många blivit avis ;)

Kommentera ♥ [0]


Vad nu då?!

Någon som kan komma med en vild gissning på vad jag ska göra av dessa varor? :D De 2 första som gissar rätt får varsin länkning i ett inlägg!

Kommentera ♥ [14]


Speciella husdjur

Hur coolt hade det inte att ha tex en iller som husdjur? Dom är ju så grymt söta och roliga! Men jag skulle nog aldrig skaffa en pga att det verkar vara ett ganska stort ansvar & saker som kommer bli söndertuggade. Länk till bild
 
En igelkott (eller kissekott som en lill-kusin till mig sa ;) ) med sina bebisar. Tycker dock dom ser ganska äckliga ut då dom är så små :( Länk till bild
Newly Born Hedgehogs Are So Cute (52 pics)
 
Ett annat coolt djur är kapybara, ser nästan ut som jätte stora marsvin. Känns som att om man skaffar en sån borde dom få gå fritt utomhus och inte i en liten lägenhet? 

Kommentera ♥ [6]


Perfekt avslut på veckan

Jag och Emil for förbi hans mamma som bakat bullar! Så vi åt nybakade bullar och tog med oss några hem också :D Snart gå och sova och ställa väckaren så vi tar oss till Luleå för shopping!
 

Kommentera ♥ [2]


Svar på en kommentar

MITT SVAR TILL DIG!
Hon hade kopierat hela min stilmall, alltså 5 timmars arbete som jag inte ger bort gratis. Hon har även tagit bla bilden till meny rubrikerna. Det går att kopiera kodmallen, men bara om man ids ändra typ hälfen för att den ska passa ens egen blogg, det var därför hennes inläggsida såg konstig ut eftersom hon inte orkat ändra den mallen.

 

Angående inspiration håller jag helt med dig! Tar det bara som en komplimang om någon fått en ide till sin egen design då dom sett min! :) Men kopiera rakt av som hon gjorde är inte okej.

 

Hon har dock "erkänt" nu. Inte direkt till mig, men hon tog bort min design och det räknas väl :)

Kommentera ♥ [3]


Tävling vinn en VALFRI AVANCERAD design! röstning

All info hittar ni ovanför men det är fritt fram att ställa frågor om något är oklart!
Vet att många av er kommer bli besvinka för att jag valde röstning denna gång. Ni har rätt i att det blir orättvist för dom med lite läsare, men då gäller det väl bara att kämpa mer? Skriv på Facebook eller smsa ist för att bara skriva på bloggen! Tänker man tvärt om är det ju lika orättvist då det är lottning eftersom den som faktiskt kämpat mest kanske inte ens vinner. Varför jag gillar röstning är för att jag faktiskt också vill vinna lite på att dela ut gratis designer. 

Kommentera ♥ [14]


KLAROLINE!

Tyckte i början av TVD att caroline var en av dom tråkigaste. Men inte nu längre då Klaus!
 
Varsågod och njut! :D Spoiler för er som inte sett alla avsnitt.

Kommentera ♥ [1]