Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... KIMIDORI -
Suni Kul att du hittat till min blogg! Jag heter elin, 18 år och pluggar teknikprogrammet.

Jag en väldigt intresserad av webbdesign och det handlar bloggen mest om. Förut gjorde jag gratis designer åt alla som bad om det, men det blev för jobbigt tillslut därför skaffade jag denna blogg för att kunna göra tävlingar och liknande istället! :)

Tävling, vinn en design! POÄNG


Bilder du får använda om du vill blogga om tävlingen:

Kommentera ♥ [31]


Kommentarer
Postat av: Elin

Jag har gjort 1, 2: http://www.bloglovin.com/en/search/kimidori.blogg.se 3: Jag vill verkligen vinna för jag hatar verkligen min design, av den får jag ingen blogglust och jag skulle få världens fart och sånt om jag vann den, skulle betyda sjukt mycket och seriöst, jag vill verkligen vinna! och sen har jag också gjort 4! Vill verkligen vinna!

2012-05-28 @ 15:39:15
URL: http://simning.blogg.se/
Postat av: ☆ ¸. • * ¨ * • ☆ Ying ☆ ¸. • * ¨ * • ☆

Jag är med!

Jag har lagt till på Bloglovin och blev nummer 42. ;-)

Nummer 3, jag vill gärna vinna föratt hon som gjorde min design tog fel bilder istället för dom jag bad henne om, plus att jag inte är nöjd med den..

Angående nummer 4 så kan jag ju tipsa om din tävling för vänner i chatten osv.

Kram!

2012-05-28 @ 16:24:47
URL: http://yingz.blogg.se/
Postat av: Sarah :D

Följer dig på BlogLovin blev då number 41

Har också bloggat ^^om tävlingen länk till inläggethttp://sarahgodisgris.blogg.se/2012/may/ny-chans-till-att-vinna-en-design-d.html#commentJag vill verkligen vinna för, designen jag har är ju bara en gratis design. Och jag har ju alltid massa planer om olika blogg designs men jag det är det att jag inte kan/Har programmen som jag skulle behöva för att göra designen. Och då så får man ingen lust heller. Så jag skulle bli jätte glad om jag kunde vinna ^^ :Doch asså XD jag har frågat min syrra om on kunde skaffa sig en account på blogLovin och följa dig XD

och så har kag skrivit att man kan följa dig på min blogg :DNu är det bara att hålla tummarna

2012-05-28 @ 16:25:05
URL: http://sarahgodisgris.blogg.se/
Postat av: Johanna

jag följer dig på bloglovin.

jag skrev om tävlingen på min blogg http://mylittleplanet.blogg.se/2012/may/design-tavling-pa-kimidoribloggse.html:-)Jag vill vinna en design för jag är inte supernöjd med den jag har nu, jag skulle vilja ha en lite mer somrig! ;-)

Och för att jag tycker att du gör SJUKT snygga designer, och om man har en fin design så är det roligare att blogga :thumbup:Jag har skrivit till ALLA mina facebook vänner att följa dig på bloglovin, och att vara med i tävlingen!

Det var typ 7/8 st som började följa dig :-)Jag har 1 fråga; vad gör du dina designers i för program? ;)

Kramar

2012-05-28 @ 19:30:41
URL: http://mylittleplanet.blogg.se/
Postat av: Anonym

Jag har gjort både 1 och 2 och 3 bloglovin kom jag 44 och här är blogginlägget: http://juustinbbieberstory.blogg.se/2012/may/kimidoribloggse.html#comment

Jag vill vinna för att jag verkligen behöver en ny och snygg design, inga tar gratis och jag behöver verkligen en. Kanske inte världesn bästa anledning men jag vill verkligen ha en ny!

Jag har faktiskt vänner som jag kan tvinga att följa dig, dom har inte bloggar men varför kan dom inte gilla en blogg som är fantastisk?

Jag hopppas verkligen att det blir jag :-) :-d

2012-05-28 @ 19:40:31
Postat av: Ida

OOPPSS! glömde skriva mitt namn och min blogg ;-P

2012-05-28 @ 19:41:30
URL: http://juustinbbieber.blogg.se/
Postat av: saga [foto]

Jag är gärna med i din tävling och följer dig på bloglovin.

Och jag skulle vilja vinna för att jag vill ha en ny design och jag vet inte hur man gör en egen elr laddar ner någon frånn bloggdesing.nu och min kompis som är jätte bra på bloggdesing och och bloggar och så men hon vill inte hjälpa mig med en nya desing och nu har jag haft samma desing i snart 5 månader. Så jag vill jätte gärna vinna. Älskar verkligen din blogg. :-d:love:

2012-05-28 @ 20:09:37
URL: http://sagabrisssman.webblogg.se/
Postat av: Amanda

Följer dig på bloglovin!:)

Blev nummer 46;)Motivering;;

Jag tycker att jag borde vinna för att jag kan seriöst ingenting om att designa bloggar. Jag har inte photoshop,pixlr elr gimp. Jag brukade blogga från min Ipod som gick sönder,men nu bloggar jag från min mammas iPhone. Jag vill gärna ha en design för jag kan inte ett skit om hur man gör och tjejen som gjorde min gick inte efter vad jag ville ha. Puss<3

2012-05-28 @ 20:28:10
URL: http://agirlwiththedream.blogg.se/
Postat av: Amanda

Länk till inlägget http://agirlwiththedream.blogg.se/2012/may/designtavlingd.html#comment

2012-05-28 @ 20:37:17
URL: http://agirlwiththedream.blogg.se/
Postat av: Anna

haha synd att jag ska vara så himla lat annars skulle jag varit med :)kram

2012-05-28 @ 20:41:18
URL: http://pitebruden.blogg.se/
Postat av: Agnes

Följer dig på Bloglovin sen tidigare! och bloggar om tävlingen alldeles strax! jag har skrivit på FB och sms att följa din blogg på bloglovin och läsa den!<3Jag vill ha en ny design för att min är så otroligt enkel! JAG DRÖMMER om dina designer för att de är så otroliga! Jag har haft min blogg i knappt 2 månader men aldrig riktigt känt att jag kommit igång! det är tråkigt att blogg om man inte är riktigt nöjd med designen! jag har riktigt dålig statistik och känner att jag inte riktigt kan komma igång med den design jag har nu! JAg behöver lixxom en skjuts för komma igång! JAg har vart med i så många tävlingar men aldrig vunnit, så nu är det bara att hoppas!:love:

Kram

2012-05-28 @ 21:26:43
URL: http://agneswidmarks.blogg.se/
Postat av: ♣ Ida

Jag är med och jag följer dig på bloglovin :)

Jag vill vinna därför att det är roligt att få ny design ibland. Jag brukar inte vinna tävlingar så ofta så det vore ju roligt att vinna någon gång :)

2012-05-29 @ 09:49:29
URL: http://idahtt.blogg.se/
Postat av: FELICIA BHUIYAN

SNÄLLA KOLLA! HAR NÄSTAN SKRIVIT EN HEL TEXT OM DIG, HOPPAS JAG VINNER & ÄLSKAR DIN BLOGG! KRAAM <3http://fellaanz.blogg.se/?tmp=29135342

2012-05-29 @ 13:54:44
URL: http://fellaanz.blogg.se/
Postat av: Agnes

Inlägget: http://agneswidmarks.blogg.se/2012/may/tavling-hos-elinkimidori.html#trackback:love:

2012-05-29 @ 15:26:53
URL: http://agneswidmarks.blogg.se/
Postat av: Sarah

Jag är med!

Har bloggar om det här : http://sarahmadelene.blogg.se/2012/may/tavling-hos-kimidori.html#commentOch följer dig på bloglovin, och har varvat än så länge 1 person.Och jag skulle vilja vinna för att jag har faktiskt något mer än vardag att blogga om och dela med mig av. Jag har ett ganska jobbigt liv inkluderat anorexia, depression, cancer, mobbning och om hur det verkligen är i mitt liv utan att dölja det onda. Jag vill berätta min historia för allmänheten och kanske för folk som har varit med om något liknande och visa att det går att må bra ändå. Och såklart vill jag blogga om det roliga i mitt liv också. Och jag älskar dina designer, dom är originella var enda en av dom och jag skulle verkligen bli så mycket mer motiverad att blogga om jag hade en fin design som jag verkligen tycker om. Så jag skulle bli jätte lycklig om jag vann så det är bara att hålla tummarna! :-d

2012-05-29 @ 17:23:35
URL: http://sarahmadelene.blogg.se/
Postat av: Edvina:)

Hej!:love:

1: klart jag har följt dig på bloglovin:-d

2:http://catypunktnu.blogg.se/2012/may/tavling.html#comment

3:Jag tänker inte börja smöra utan jag säger detta med värdighet ;-) jag kanske inte bloggar så mycket just nu men jag vill bara ha en fin bloggdesign innan jag börjar, hoppas du förstår:) :love: :)

4: har länkat dig men jag vet inte om nån tittar....

2012-05-29 @ 19:33:48
Postat av: • Alicia Rudberg •

*Jag följer dig på bloglovin, fast jag aldrig använder det haha

*Har bloggat om tävlingen här: http://aliciajasmine.blogg.se/2012/may/tavling-hos-kimidori.html

*Jag skrev att de skulle följa dig på Bloglovin i inlägget ^ och länkade till din Bloglovin. Tror det blir bättre än att jag försöker få folk att följa dig.Helt perfekt. Har precis tagit bloggpaus och en av anledningarna är att jag vill ha en ny design! Well, jag suger på motiveringar men jag vill vinna för att jag ÄLSKAR att blogga, det är så himla kul och det har blivit en stor del av min vardag. Kan skriva ner allt, tankar, åsikter osv för det är MIN blogg! Med en ny , snygg och fräsch design skulle jag nog få igång blogglusten igen och satsa som förut. tappat blogglusten lite nu! Vill verkligen det. Och du gör helt sjukt otroligt snygga och fina designer, aldrig sett någon som designar så fina bloggar. Seriously! Är helt kär i alla designer du gjort. Hade vart asballt att få en design av dig, skulle ha världens snyggaste blogg då!

-Som sagt så är jag jätte dålig på motiveringar och min är väl inte bättre än någon annans, tvärtom, men man får väl verkligen hoppas på det bästa bara!Tack för att du har den här tävlingen och ger mig möjligheten att vara med och tävla, bara det betyder mycket för då har jag i alla fall en liten chans att vinna! :love:

2012-05-30 @ 22:39:19
URL: http://aliciajasmine.blogg.se/
Postat av: Eriica

1.*Jag följer dig på bloglovin, blev nummer 54.

2.*Har bloggat om tävlingen här: http://eswensson.blogg.se/2012/may/tavlar-hos-kimidori-igen.html#comment3.Jag skulle vilja vinna en ny design eftersom att den jag har nu inte ser allt för fin ut, [har en så kallad ''så länge design'', har dock haft den väldigt länge nu], har länge tänkt göra en ny men har inte haft tiden till det, plus att jag sällan blir nöjd när jag gör någonting själv. Att få en ny design skulle ge mig mycket av blogg lusten tillbaka, eftersom att jag personligen tycker att det är mycket roligare att blogga när man har en fräsch & fin design, får betydligt mer motivation till det. Eftersom att mycket av det jag skriver om på min blogg handlar om självkänsla & självförtroende, alltså något som jag vill att många ska ta del av, vill verkligen hjälpa andra människor, så är det betydligt lättare att få folk att stanna vid ens blogg & kika in där om man har en fin design, många kollar oftast på headern & allt de, det första de gör när de kommer in på en blogg, & glömmer oftast bort själva innehållet, & ser de en design som inte alls ser särskilt inbjudande ut så klickar de oftast bara vidare. Mitt mål är att få en större blogg än vad jag har idag, & en ny design skulle hjälpa mig mycket på vägen. :)4.Har länkat till din bloglovin i mitt inlägg.Kram :)

2012-05-31 @ 15:09:05
URL: http://eswensson.blogg.se/
Postat av: Fanny

Jag har gjort nummer 1 och jag har bloggat om tävligen. Och 3. Jag skulle så gärna vilja vinna eftersom min design är jätte ful och då får jag ingen blogg lust och det är nästan inga som följer mig och då hoppas jag att en snygg design skulle dra till sig mer folk. Och jag har också värvat några. :-)VILL VINNA!!

2012-05-31 @ 16:10:33
URL: http://fannyfestis.blogg.se/
Postat av: Sarah

Hej. Jag vill bara säga att jag drar mig ur, tänkte säga det nu innan så det inte blir några missförstånd. Men ah, jag är ledsen om det typ orsakade några problem eller nått.

2012-05-31 @ 21:12:12
URL: http://sarahmadelene.blogg.se/
Postat av: • Alicia Rudberg •

*Jag följer dig på bloglovin, fast jag aldrig använder det haha

*Har bloggat om tävlingen här: http://aliciajasmine.blogg.se/2012/may/tavling-hos-kimidori.html

*Jag skrev att de skulle följa dig på Bloglovin i inlägget ^ och länkade till din Bloglovin. Tror det blir bättre än att jag försöker få folk att följa dig.Helt perfekt. Har precis tagit bloggpaus och en av anledningarna är att jag vill ha en ny design! Well, jag suger på motiveringar men jag vill vinna för att jag ÄLSKAR att blogga, det är så himla kul och det har blivit en stor del av min vardag. Kan skriva ner allt, tankar, åsikter osv för det är MIN blogg! Men jag är inte 100% nöjd med min design, trivs inte med den liksom. Vill ha något mer "jag" - så att det känns helt rätt! Med en ny , snygg och fräsch design skulle jag nog få igång blogglusten igen och satsa som förut. tappat blogglusten lite nu pga designen! Vill verkligen få igång bloggen igen. Och du gör helt sjukt otroligt snygga och fina designer, aldrig sett någon som designar så fina bloggar. Seriously! Är helt kär i alla designer du gjort. Hade vart asballt att få en design av dig, skulle ha världens snyggaste blogg då!

-Som sagt så är jag jätte dålig på motiveringar och min är väl inte bättre än någon annans, tvärtom, men man får väl verkligen hoppas på det bästa bara!Tack för att du har den här tävlingen och ger mig möjligheten att vara med och tävla, bara det betyder mycket för då har jag i alla fall en liten chans att vinna! :love:

2012-05-31 @ 21:14:57
URL: http://aliciajasmine.blogg.se/
Postat av: Emilia

1. Följer nu

2.http://milias.se/2012/may/tavlar-hos-kimidori.html

3. Jag behöver verkligen en snygg design till min blogg. Du är en grymt bra bloggdesigner så att vinna denna tävlingen hade varit en dröm typ. Behöver verkligen en fin design, har letat efter en bra bloggdesigner i flera månader, och nu hitta jag en som dessutom har en bloggdesign tävling. Jag ska för några dagar beställa design av dig, men då såg jag denna tävlingen :)

Så jag får hålla tummarna.

2012-06-01 @ 23:27:15
URL: http://milias.se/
Postat av: Ida ♥

Jag är med och jag följer dig på bloglovin :)

Jag vill vinna därför att det är roligt att få ny design ibland. Jag brukar inte vinna tävlingar så ofta så det vore ju roligt att vinna någon gång. Och det är ju alltid roligare att blogga om man får en ny design då & då :D

Jag har skrivit om tävlingen här: http://idahtt.blogg.se/2012/june/designtavling.htmlOch kopierade det jag hade skrivit innan i det här inlägget så att allting jag hade gjort skulle vara i samma kommentar så att du vet :) Och så fyllde jag på lite i min motivering i den här kommentaren :)

2012-06-02 @ 14:45:14
URL: http://idahtt.blogg.se/
Postat av: Roxana

Jag är med och jag har skrivit ett inlägg om tävlingen i min blogg.Dock har jag inte skrivit hela motiveringen på blogginlägget.

---

Jag vill så gärna vinna för jag har aldrig haft en avancerad design, och den dagen jag får den, kommer jag aldrig byta. Du gör så fina designer och jag var även med och tävlade i förra tävlingen, jag kom ganska långt men sen så vann jag inte. Blev så ledsen, för jag vill vinna dels för att mitt ex är med på headern, och blir så himla sur för att han finns med där(han har skaffat en ny), och jag skulle bli 2000x motiverad på att logga in på min blogg och helt enkelt börja blogga som en galning!

En ny design skulle göra mig så himla motiverad, så är det bara! :Dhttp://roxipenaa.blogg.se/2012/june/vinn-en-gratis-avancerad-design.html#comment----

Jag känner mig inte alls så motiverad nu med den designen jag har nu, vill börja om på nytt och det känns som att jag har tappat blogglusten pågrund av designen, och då känns det som att jag sviker mina läsare, och det vill jag inte...

:thumbup::love:Ingen fin design = Ingen blogglust ;-)

2012-06-02 @ 20:25:39
URL: http://roxipenaa.blogg.se/
Postat av: kristinhej, Jag följer dig på bloglovin och har gjort ett inlägg i min blogg (http://kristiinss.blogg.se) Och har sagt till alla i min blogg att föllja dig om det räknas? Jag vill vinna för att jag försköker att få en bra design men jag kan inte göra en och nu testade jag ladda ner en och det blev bara dåligt så om jag van skulle jag bli hur glad som helst.. (:Jag ska säga till alla att följa dig inte bara för den här tävlingen , för att din blogg är bra hihi (:Hopas det inte är försent att vara med (:

2012-06-03 @ 10:02:16
URL: http://kristiinss.blogg.se/
Postat av: Frida

Jag följer dig på bloglovin och blev nr 59 :)

Här är mitt inlägg: http://fridaannas.blogg.se/2012/june/tavlar.htmlJag skulle vilja vinna för att jag har haft min design ganska länge nu och jag är inte jättestolt över bilderna på mig i headern ^^ Min design är ganska mörk och tråkig så jag vill ha en somrigare, fräschare och helt NY design! Som en omstart i bloggen! Om jag skulle vinna hade jag blivit så glad att jag hade börjat gråta. Jag behöver verkligen en ny design och jag är inte bra på att göra det själv, så DU hade varit min räddare i nöden om jag vann!Nu håller jag tummarna att jag vinner :DKram på dig!

2012-06-03 @ 13:26:01
URL: http://fridaannas.blogg.se/
Postat av: emilia

sv: oj, juste, det var det jag skulle göra ja! :)) och va bra! hehe :)

men jag följer redan på bloglovin! :)

och jag skulle verkligen jättegärna vilja vinna för att jag känner att jag verkligen skulle vilja ha en helt ny design som dessutom är lite mer personlig än den jag har nu! Jag är inte så bra när det gäller kodmallar och sånt, även om jag skulle vilja vara det, hehe! ;) så därför skulle jag vilja vinna för att förnya bloggen lixom!! Dessutom blir det så mycket roligare att blogga om man har en snygg design! ;) så jag vill verkligen!! :))

2012-06-04 @ 19:42:49
URL: http://emilialarssons.webblogg.se/
Postat av: Julia Nyman

Hejhej jag har följt dig på bloglovin och har skrivit om tävlingen på min blogg!! Men jag har inte gjort nummer 4 och jag gör ju nummer 3 nu!! Jag skulle väldigt gärna vilja vinna för jag har inte börjat blogga för så länge sen så min header och de är inte så bra!! Min kompis Sara har fått en design och header av dig så jag vet ju hur snygga dom blir och hur jäklans bra du e!! Jag skulle bli väldigt glad om jag vann för dina designer är så coooola!! Jag har tyvärr inte så många läsare men de kanske inte spelar nån roll?? Om jag inte vinner skulle du ändå kunna följa mig på bloglovin eller länka till min blogg!! Skulle typ dö av glädje då!! Puss å Kram

2012-06-04 @ 20:49:20
URL: http://juliaanymaan.blogg.se/
Postat av: Maja❤

Hej! Har börjat följa dig på bloglovin nu och har även gjort ett inlägg om denna awesome tävling på min blogg❤ men skulle så hämskt gärna vinna denna nya designen för skulle behöva det för har pratat om en ny design ganska länge nu men jag är ganska lat dock och inte särskilt bra heller, kan typ göra grunderna men skulle aldrig kunna få till det så snyggt som du får det! Så hoppas verkligen på att jag blir dragen nu då för har redan hela bloggtanken klar nu i mitt huvud, hihi
Puss och tack för en underbar blogg och tävling!❤

2012-06-07 @ 17:37:30
URL: http://maajasvenssons.blogg.se
Postat av: Maja❤

Hej! Har börjat följa dig på bloglovin nu och har även gjort ett inlägg om denna awesome tävling på min blogg❤ men skulle så hämskt gärna vinna denna nya designen för skulle behöva det för har pratat om en ny design ganska länge nu men jag är ganska lat dock och inte särskilt bra heller, kan typ göra grunderna men skulle aldrig kunna få till det så snyggt som du får det! Så hoppas verkligen på att jag blir dragen nu då för har redan hela bloggtanken klar nu i mitt huvud, hihi
Puss och tack för en underbar blogg och tävling!❤

2012-06-07 @ 17:38:01
URL: http://maajasvenssons.blogg.se
Postat av: joey

jag känner att jag vill ha en mer avancerad design ! Dessutom en som är gjord av ett proffs ! som du ! :love:
och en fråga ! OM jag vinner kan man då be dig sätta in en bloglovin logga ? och en facebook gilla knapp o kontakt grejjs ? skulle gråta av lycka om jag vann ! :love:

KRAM!! P.S all your design rock ! ;-)

2012-07-11 @ 01:41:33
URL: http://joeyjonsson.se

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-PKom ihåg mig?
Trackback