Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... KIMIDORI -
Suni Kul att du hittat till min blogg! Jag heter elin, 18 år och pluggar teknikprogrammet.

Jag en väldigt intresserad av webbdesign och det handlar bloggen mest om. Förut gjorde jag gratis designer åt alla som bad om det, men det blev för jobbigt tillslut därför skaffade jag denna blogg för att kunna göra tävlingar och liknande istället! :)

Ni lurar ingen

Gjorde denna design åt http://sarahcarlstens.blogg.se nu har http://theeas.webblogg.se kopierat den och vägrar erkänna att hon gjort det, konstigt då hon har exakt samma koder men bara bytt lite färger & texsnitt
Det är ALDRIG okej att kopiera mina kodmallar och stilmallar! Hur mycket ni än ändrar och försöker dölja det är det inte okej! Ni som gör det får en varning sen anmäler jag er. Har skrivit det förut men vissa verkar inte fatta. Kopiering räknas som STÖLD.
 

Kommentera ♥ [8]


Kommentarer
Postat av: THEEAS | Thea Martinsson

Sv: Men driver du eller? Ska jag fixa en film där jag visar hur jag gör det eller? herregud.

DU måste väl ändå förstå att du är inte den enda i världen som fixar sådant i en design. Det finns flera stycken där ute. Sen vad gör saken den att du lägger upp ett inlägg om detta? Angår dig och mig vad vi snackar om. Patetiskt.

2012-06-29 @ 15:52:48
URL: http://theeas.webblogg.se
Postat av: THEEAS | Thea Martinsson

Sv: Men du lilla vän, hur svårt är det att fixa en sådan bild till sidofälten? Hur lätt som helst att fixa det, lägga till 2 sidofält och fixa allt med bloggen. Jag för ju det programet! Så varför skulle jag ha en anledning till att sno, när jag fixar alla mina helt själv?

2012-06-29 @ 15:58:49
URL: http://theeas.webblogg.se
Postat av: THEEAS | Thea Martinsson

Sv: Varför beror på att det blev fel med kommentars fältet, det gick inte att kommentera.. fick därefter hjälp av en vän som inte förstod varför och därav använder jag mig utav en från min äldre design.
Hur kommer det sig att du inte svarade ang. varför du lägger upp ett inlägg om detta? Det är fortfarande genom dig och mig vännen, men kan inget mer än att säga "tack" får ju fler besökare!

Men tänkte du inte då på texten som stog på mitt högerklick, förbjudet att kopiera något ELLER kolla igenom MIN design. Kriminell, uuuh.

Nu är det ju som så att jag läser inte ens Sarah's blogg, vet inte vem hon är, vilken design hon har (förutom nu). Våra designer är inte lika, vi har inte samma saker. Min design, mina rättigheter. Aight?

2012-06-29 @ 16:07:39
URL: http://theeas.webblogg.se
Postat av: Moa<3

Hej har en tävling där du kan vinna en La keps ! då är det bara att kika in ! direkt länk--->http://meisy.blogg.se/2012/june/tavling.html#comment Annars ha en bra dag ! :D

2012-06-29 @ 16:28:19
URL: http://www.meisy.blogg.se
Postat av: Eriica

Hur kan man en kopiera någon annans kod & stilmallar? Dom är väl personliga, alltså bara en själv som kan se dom?! :o

2012-07-01 @ 19:49:44
URL: http://eswensson.blogg.se
Postat av: Jennifer Leandersson

Kopiera bilder är stöld. Headers och bakrunder. Men färger och typsnitt? Driver du eller, så om någon har min bakrundsfärg och mitt typsnitt på bloggen så äre stöld? Haha herregud tänk igen innan du skriver!!
Hon kanske bara tagit inspiration av dig? :)
Tror nog polisen verkligen tar såna hära anmälningar seriöst. Haha.
Dessutom går de inte att kopiera KODMALLEN. Endast stilmallen.

2012-07-01 @ 21:52:41
URL: http://seducesyou.blogg.se
Postat av: Jennifer Leandersson

Däremot om de är du som gjort själva upplägget av menyn. De med rosa så är det helt klart stöld. Och om det är så så tar jag tillbaka det jag sa. :) Men färger och typsnitt är inte stöld liksom!

2012-07-01 @ 21:58:05
URL: http://seducesyou.blogg.se
Postat av: SARAH CARLSTEN

Haha vilken patetisk brud.. Har inte ens en bild på sig själv som profilbild, det är Saga.

Och "läser inte min blogg och inte vet vem jag är"..? Konstigt då att jag haft och har en vänförfrågan av henne på Facebook hur länge som helst.. Pinsamt :(

2012-07-01 @ 22:18:54
URL: http://sarahcarlstens.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-PKom ihåg mig?
Trackback