Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... KIMIDORI -
Suni Kul att du hittat till min blogg! Jag heter elin, 18 år och pluggar teknikprogrammet.

Jag en väldigt intresserad av webbdesign och det handlar bloggen mest om. Förut gjorde jag gratis designer åt alla som bad om det, men det blev för jobbigt tillslut därför skaffade jag denna blogg för att kunna göra tävlingar och liknande istället! :)





Söker en duktig fotograf

Jag söker någon som fotar som jag kan sammarbeta med. Då jag gör mina exempel designer har jag inga fina bilder att sätta i headern för att visa på ett ungefär hur det kommer se ut. Letar efter någon som är villig att låta mig använda sina bilder OCH SJÄLVKLART FÅ EN TYDLIG LÄNK I BÅDE INLÄGGEN OCH EXEMPEL DESIGNEN. Du måste inte vara expert! Ni kan ju se det som gratis reklam för eran blogg & fotografier!

Annars är det någon som vet en bra hemsida med gratis bilder? Använde fotoakuten just nu men tycker dom har tråkiga bilder.

Kommentera ♥ [5]


Kommentarer
Postat av: Izabelle.

Jag har en dröm att bli fotograf och fotar ganska mycket. Har lagt upp bilder på min blogg, så säg till om du vill ha hjälp? :)

2012-04-30 @ 12:19:51
URL: http://izabellelaarsson.blogg.se/
Postat av: Emma

Jag skulle gärna vilja vara "din fotograf" till olika designer osv! :)

2012-04-30 @ 13:16:52
URL: http://typewrittendreams.blogg.se/
Postat av: julia

Säger som båda kommentarerna över. Tycker det är väldigt roligt att fota och går itmedia/fotografi. Dock lägger jag inte upp så mycket på bloggen, men hojta till om du vill ha bilder =)

2012-05-04 @ 18:07:24
URL: http://tjenajuliett.blogg.se/
Postat av: Elin

Hej!



Ja, Jag kan om det behövs. Jag har haft min kamera i mer än ett år. jag har två bloggar, en foto och en vanlig. www.photobyelin.bloggplatsen.se min foto blogg som jag startade idag. Men du kan skicka mail så kan vi snacka mera där! hittade din blogg nyss <3 :)

2012-05-04 @ 21:14:18
URL: http://alskarfoto.blogg.se/
Postat av: Johanna Edén

Hej, jag fotar och drömmer också om att du bli fotograf! Du kan kika in på min blogg och se vad du tycker och kontakta mig om du vill sammarbeta :) kram

2012-05-05 @ 11:38:08
URL: http://johannaeden.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P



Kom ihåg mig?
Trackback