Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... KIMIDORI -
Suni Kul att du hittat till min blogg! Jag heter elin, 18 år och pluggar teknikprogrammet.

Jag en väldigt intresserad av webbdesign och det handlar bloggen mest om. Förut gjorde jag gratis designer åt alla som bad om det, men det blev för jobbigt tillslut därför skaffade jag denna blogg för att kunna göra tävlingar och liknande istället! :)

Då kör vi igen!

Nu kan jag äntligen starta en ny vinn en design tävling! Eftersom ni önskat poäng så får det bli så:)
Avslöjar vinnaren 27/6!

Kommentera ♥ [14]


Kommentarer
Postat av: Alicia <3

Hej! :-d
Jag är en tjej på snart 13 år som har en blogg. Designen är väääldigt opersonlig och tråkig...
Jag är också en sådan person som älskar att fota och jag vill gärna att det ska synas i min design.
Så därför tycker jag att det vore bra om du hjälpe mig med min design och jag vore JÄTTEGLAD om jag lyckades vinna den här tävlingen!!
KRAM :love:

2012-06-21 @ 08:14:27
URL: http://aliciawidlunds.blogg.se
Postat av: Alicia <3

Glömde skriva att jag har gjort nr 1,2,3! :-)

2012-06-21 @ 08:15:17
URL: http://aliciawidlunds.blogg.se
Postat av: Ebba

Hej jag såg att du verkligen gjorde sjukt snygga designer och behöver en ny design och kan inte göra designer men så såg jag att dj hade e tävling och så blev jag jätte glad! Skulle verkligen jätte glad om jag vann och du äger ju på att göra designers, kram
Jag har gjort 1,2,3

2012-06-21 @ 08:23:59
URL: http://ebbabieberboman.blogg.se
Postat av: Lovisa

jag följer dig redan =) -jag skulle vilja vinna dels för att jag haft min design mycket länge och den ser ut som den gör. Men jag vill också förnya min blogg för att jag har kommit in i en ny del av mitt liv.
Mvh

2012-06-21 @ 09:11:59
URL: http://loovis.blogg.se/
Postat av: FELICIA BHUIYAN

skulle jag kunan få en gratis design? har gjort allt som står, skrivit om dig ganska mycket på mina förra inlägg :blush::-)

2012-06-21 @ 13:23:33
URL: http://fellaanz.blogg.se
Postat av: Kajsa<3

Hej! Mitt namn är Kajsa, jag är en 13 årig tjej som ÄLSKAR din blogg verkligen! Jag läser den 24/7, hihi :love:
Iaf så består min header av 2 bilder och mitt efternamn liksom lite tråkigt så jag tänkte varför inte tävla om en på din blogg! :D Men jag har gjort 1,2,3,4 och på nummer 4 så fick jag 3 vänner som började följa dig och skert några stycken pg.a att jag skrev ett sånt långt inlägg om dig på min blogg! :love:

Mitt inlägg: http://liveaskajsa.blogg.se/2012/june/tavla-om-en-design-hos-kimidori.html#comment

KRAM! :-d:love:

2012-06-21 @ 20:13:09
URL: http://LiveAsKajsa.blogg.se
Postat av: Isabel

Hej, Isabel heter jag.
Jag skulle bli otroligt glad om jag vann, jag har en blogg för att egentligen bara lägga upp foton, men det blev att jag började skriva om mitt liv mer och mer och nu till slut skriver jag om allt möjligt.
Men jag känner att jag inte har en fin design och många säger att man måste ha en fin design för att någon ska läsa ens blogg. men jag vet inte. Men jag är så himla trött på min design, den är liksom helt tråkig! jag har följt din blogg nu och den är otroligt bra och du gör super fina designer. Men det kanske inte är så stort chans att jag vinner eller? Jag vet inte. Det känns som att jag skriver en hel roman men jag måste ju skriva ner det jag tycker osv. för att du ska förstå varför jag vill vinna. Men min design är liksom helt svart vit och tråkig, det är inte så kul liksom. haha.. Men när man kommer till din blogg kan man faktiskt undra om du har gjort din design och de. Och det har du ju, helt otroligt! :-):love:
Jag följer dig på bloglovin nu och det är nummer 1, jag har skrivit varför jag vill vinna och det är nummer 3 och jag har skrivit ett långt inlägg om dig på min blogg och länkat som är nummer 2. Så jag har gjort 1,2,3. :-)LYCKA TILL ALLA SOM ÄR MED OCH TÄVLA :thumbup::love:

2012-06-24 @ 15:44:42
URL: http://spexes.blogg.se
Postat av: Elle

Jag har gjort 1,2 och 3.
Här är länken till inlägget: http://darkbrokenangel.blogg.se/2012/june/tavling-hos-kimidori.html#comment

Jag vill vinna pga det skulle vara roligt med en ny design..
och då skulle det vara roligare att blogga och då skulle jag börja blogga mer än vad jag gör...
har följt din blogg ett tag och din blogg är så snygg och är en av mina favorit bloggar :-)
jag skulle bli riktigt glad om jag vann.

2012-06-25 @ 19:49:30
URL: http://darkbrokenangel.blogg.se
Postat av: Johanna

Jag följer dig på bloglovin sedan tidigare, och har skrivit om tävlingen: http://mylittleplanet.blogg.se/2012/june/tavling.html

Jag vill vinna en design för att blogga är bland det roligaste jag vet!
Jag älskar verkligen det. Men jag är sjuuuuukt trött på designen jag har nu, så jag bloggar typ aldrig!
Jag har liksom ingen blogglust för att jag tycker att min design är tråkig!
Snygg design=Blogglust ;-)
Om jag skulle vinna skulle jag verkligen bli suuuuper glad! Jag skulle börja blogga "på riktigt" igen och få göra det jag älskar Massa kramar ;-)

2012-06-26 @ 19:19:14
URL: http://mylittleplanet.blogg.se
Postat av: Eriica

Nummer;1,2 & 4 ~ Jag följer dig via bloglovin sen innan & har även skickat runt din bloglovin länk till vänner, samt skrivit ut det på min blogg. Du hittar även inlägget där jag bloggar om tävlingen här: http://eswensson.blogg.se/2012/june/tavlar-hos-kimidori-igen.html#comment

Nummer 3. Jag skulle vilja vinna en ny design eftersom att den jag har nu är långt ifrån OK. Jag har länge behövt en ny design men har inte fått tiden att räcka till, eftersom att jag jobbar hela dagarna & på kvällarna så är jag riktigt trött & då är det ingen höjdare att sätta sig & börja pyssla med en design. Det är precis så att jag har tid med själva bloggandet. Att få en ny design skulle hjälpa mig rejält, behöver lixom ett ''skjut'' framåt, känner att jag har stått stilla på samma plats allt för länge nu. Jag håller tummarna för 3 gången gillt. Kram <3

2012-06-26 @ 23:51:45
URL: http://eswensson.blogg.se
Postat av: ♣ Ida - Hon som föddes med LKG

Jag är med! :)
Jag följer dig på bloglovin.
Jag suger på att komma på motiveringar men ska försöka iaf :) Jag vill vinna därför att det är alltid roligt med en ny design, det blir ju mkt roligare att blogga då :) Hoppas på att vinna den här gången ;)
Har skrivit om tävlingen här: http://idahtt.blogg.se/2012/june/tavling-hos-kimodori.html#comment

2012-06-27 @ 15:44:35
URL: http://idahtt.blogg.se
Postat av: M A T H I L D A

jag följer dej på bloglovin , jag vill vinna eftersom att du är jätte bra på att göra designer och för att jag suger på att fixa det själv ;-( så du skulle hjälpa mig enormt . Jag har sagt till mina vänner att följa dej på bloglovin , http://nilzzon.blogg.se/2012/june/kimidori.html#comment

2012-06-27 @ 18:30:34
URL: http://nilzzon.blogg.se
Postat av: M A T H I L D A

glömde att skriva att jag gjort 1 2 3 4

2012-06-27 @ 18:31:36
URL: http://nilzzon.blogg.se
Postat av: Hanna!

Hej jag är såklart med! jag hade skrivit en jätte lång kommentar så bara försvann allt men skit i börjar om med allt från början ska försöka få med allt!.

Jag älskar din blogg läser den varje dag eller flera gånger varje dag och jag behöver verkligen en ny header min kompis gjorde en header till mig jag gav henne bilder jag ville ha med men hon tog en bild som var taggen för 1 års sedan och allt blev sjukt fullt men har haft den för jag kan inte göra header och haft den för hennes skull men det skulle vara väldigt kul med en fin header man får ju fler läsare om man har fin header så jag satsar så gör allt gjort inlägg (http://hannasmoode.blogg.se/2012/june/tavlar.html) ska följa dig kommenterat^^^och ska försöka mina vänner att följa dig men det blir nog lätt för en sådan bra blogg du har! :-d
Kraam!

2012-06-27 @ 18:49:25
URL: http://www.hannasmoode.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-PKom ihåg mig?
Trackback